پنجشنبه ۰۱ آذر ۰۳

يخچال آزمايشگاهي چه تفاوتي با يخچال خانگي دارد؟

توليد كننده انواع تجهيزات آزمايشگاهي و كشاورزي

يخچال آزمايشگاهي چه تفاوتي با يخچال خانگي دارد؟

۲۱ بازديد

تفاوت يخچال آزمايشگاهي با يخچال خانگي

صراحتا بگويم يخچال آزمايشگاهي با يخچال خانگي تفاوتي ندارد. تفاوت در استفاده و الزامات كاليبراسيون آن نهفته است.

يخچال خانگي وسيله‌اي است كه براي نگهداري محصولات خوراكي مانند شير، ماست، ميوه‌ها، سبزيجات، گوشت‌ها، نوشيدني‌هاي سرد، آب آشاميدني، گوشت‌هاي شيرين و غيره استفاده مي‌شود. آن را روشن كنيد و مواد غذايي را داخل آن قرار دهيد. با اين حال، هنگام استفاده از يخچال در آزمايشگاه به دليل ماهيت اقلام ذخيره شده، نياز به نگهداري و مراقبت مناسب دارد.

يخچال آزمايشگاهي عمدتاً براي نگهداري موارد زير استفاده مي شود:

  • نمونه ها قبل از تجزيه و تحليل
  • استانداردهاي كاري حساس به دما

دستورالعمل استفاده از يخچال آزمايشگاهي

  • هيچ نمونه يا ماده مرجع نبايد در معرض ديد قرار گيرد، بلكه بايد در كيسه هاي پلاستيكي يا ويال هاي استاندارد مهر و موم شود. اين براي جلوگيري از آلودگي متقاطع به دليل نزديكي به نمونه هاي ديگر ضروري است.
  • نمونه هاي حساس به نور نياز به نگهداري در كيسه هاي تيره يا ويال هاي كهربايي رنگ دارند.
  • برچسب ها بايد به درستي چسبانده شوند و با يك فيلم شفاف پوشانده شوند تا به دليل تراكم رطوبت واجد شرايط نباشند.
  • مواد شيميايي، استانداردها، مواد غذايي و دارويي را در مناطق دمايي مناسب و متناسب با شرايط نگهداري آنها نگهداري كنيد. وسوسه نشويد كه نمونه را در هر فضاي موجود قرار دهيد زيرا هدف مورد نياز را برآورده نمي كند.
  • توصيه مي شود كابينت ها را برچسب گذاري كنيد و يك ركورد به روز از مكان هاي نمونه نگهداري كنيد كه بايد از طريق سوابق كاربر به روز شود. اين همچنين باعث صرفه جويي در زمان با ارزش در مكان يابي نمونه ها و استانداردها در صورت نياز مي شود
  • كابينت ها و قفسه ها را فقط پس از قطع برق حداقل به صورت هفتگي تميز كنيد

الزامات كاليبراسيون

يخچال آزمايشگاهي بر خلاف يخچال خانگي نياز به كاليبراسيون روزانه و نگهداري سوابق كاليبراسيون مانند هر ابزار آزمايشگاهي ديگري دارد.

يك دماسنج مدرج در يك بشر حاوي روغن سيليكون در كشوهاي مختلف و فريزر قرار داده مي شود. درب بسته شده و پس از تثبيت به مدت 15 دقيقه، قرائت دما ثبت مي شود. دماي كابينت ها بايد بين 2 تا 8 درجه سانتي گراد و در فريزر از 10- تا 20- درجه سانتي گراد باشد.

يخچالي كه به درستي نگهداري و كاليبره شده باشد به حفظ نمونه ها و استانداردها براي مدت زمان طولاني كمك مي كند. هرگز نبايد از يخچال آزمايشگاهي براي نگهداري مواد خوراكي و نوشيدني استفاده كرد زيرا آلودگي تصادفي مواد شيميايي ذخيره شده مي تواند منجر به عواقب جدي شود.

جهت دريافت اطلاعات بيشتر با واحد فروش شركت نور صنعت تجهيز فردوس تماس حاصل فرماييد.

خانم فراستي 09924040145

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.